Aprašymas
Sudedamosios dalys: Alyvuogės (55 %) – juodos, žalios ir įdarytos pipirų pasta (vanduo, pipirai, druska, tirštikliai: natrio alginatas, guaro sėklų miltai, atsparumas: kalcio chloridas, konservantas: kalio sorbatas), saulėgrąžų aliejus 36 %, pipirai (sulfitas), druska, vyno actas, prieskoniai, aromatiniai augalai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, pieno rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis.
Maistinė vertė 100g – 198 kcal/815 kJ; Riebalai – 20 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 35 g, angliavandeniai – 1,3 g, iš kurių cukrų – 1,1 g, skaidulinių medžiagų – 3,6 g, baltymai – 1,4 g, druska – 2,5 g.
Gali būti salierų pėdsakų.
Gali būti kauliukų ar jų fragmentų.