Aprašymas
Etnadolce Panettone pyragas pagardintas apelsinų žievelėmis ir šokolado gabalėliais.
Sudedamosios dalys: Tešla: kvietiniai miltai, cukrus, sviesto milteliai, emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai, nugriebto pieno milteliai, druska, dekstrozė, išrūgų milteliai, kvapiosios medžiagos), cukruoti apelsinai 12% (apelsinų gliukozės-fruktozės sirupas, cukrozė rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas: sieros dioksidas (kaip likutis), sviestas, šokolado drožlės (cukrus, kakavos masė, dekstrozė, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas), kiaušinių tryniai, granuliuotas cukrus, natūralios kviečių mielės (kviečių milteliai motininės mielės, fermentai, askorbo rūgštis), apelsinų žiedu medus , natūralios mielės (saccharomyces cerevisae), kvapiosios medžiagos. Apelsinų glajus 10% (cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduoliai, palmės), išrūgų milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas), natūrali apelsinų kvapioji medžiaga, dažiklis (paprikos ekstraktas), Papuošimas: šokolado lašeliai 4% (cukrus, kakavos masė, dekstrozė, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas) Gali būti migdolų, pistacijų, lazdyno riešutų, žemės riešutų, sezamo, garstyčių.
Maistinė vertė 100g – 1613kj/384kcal, riebalai – 15,1g, iš kurių sočiųjų – 8,8g, angliavandeniai – 54,6g, iš kurių cukrų – 28,6g, skaidulinės medžiagos – 2,1g, baltymai – 6,4g, druska – 0,5g
Kiekis: 1000g
Kilmės šalis: Italija