Etnadolce Panettone pyragas su apelsinų žievelėmis bei šokolado gabalėliais, 1000g

Etnadolce Panettone pyragas su apelsinų žievelėmis bei šokolado gabalėliais, 1000g

30.99 su PVM

Neturime

Aprašymas

Etnadolce Panettone pyragas pagardintas apelsinų žievelėmis ir šokolado gabalėliais.

Sudedamosios dalys: Tešla: kvietiniai miltai, cukrus, sviesto milteliai, emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai, nugriebto pieno milteliai, druska, dekstrozė, išrūgų milteliai, kvapiosios medžiagos), cukruoti apelsinai 12% (apelsinų gliukozės-fruktozės sirupas, cukrozė rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas: sieros dioksidas (kaip likutis), sviestas, šokolado drožlės (cukrus, kakavos masė, dekstrozė, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas), kiaušinių tryniai, granuliuotas cukrus, natūralios kviečių mielės (kviečių milteliai motininės mielės, fermentai, askorbo rūgštis), apelsinų žiedu medus , natūralios mielės (saccharomyces cerevisae), kvapiosios medžiagos. Apelsinų glajus 10% (cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduoliai, palmės), išrūgų milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas), natūrali apelsinų kvapioji medžiaga, dažiklis (paprikos ekstraktas), Papuošimas: šokolado lašeliai 4% (cukrus, kakavos masė, dekstrozė, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas) Gali būti migdolų, pistacijų, lazdyno riešutų, žemės riešutų, sezamo, garstyčių.

Maistinė vertė 100g – 1613kj/384kcal, riebalai – 15,1g, iš kurių sočiųjų – 8,8g, angliavandeniai – 54,6g, iš kurių cukrų – 28,6g, skaidulinės medžiagos – 2,1g, baltymai – 6,4g, druska – 0,5g

Kiekis: 1000g

Kilmės šalis: Italija

0
    0
    Prekių krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Daugiau informacijos

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close