Aldegheri Amarone Della Valpolicella Classico

Aldegheri Amarone Della Valpolicella Classico

63.00 su PVM

Šis labai prestižinis vynas gaminamas išimtinai iš pakalnės vynuogynų. Prieš patiekiant vyną, jis ilgai brandinamas, pirmiausia ąžuolo statinėse, o po to buteliuose – požeminiuose rūsiuose.

Vynuogės: Corvina, Rondinella, Molinara, bei kitos vietinės reikalingos vynuogės

Vynuogynai yra Veronos provincijos kalvų lanko šiaurės vakarų dalyje, klasikinėje Valpolicella vietovėje. Kai kurių „Corvina“ vynmedžių amžiaus vidurkis yra 20 metų. Kalvotas neolito kalkingas dirvožemis yra plonas ir akmenuotas.

Spalio pradžioje, kai jau šiek tiek sunoksta. Vynuogės nuimamos rankiniu būdu, parenkant geriausias kekes džiovinimui.

Kruopščiai išdžiovinus vynuoges, vasario pradžioje vyksta minkštas šalinimo ir smulkinimo procesas; paskui misa ir išspaudos yra ilgai fermentuojami. Po to, kai kelis kartus buvo perpiltas, vynas perkeliamas į specialias dideles ąžuolo statines, skirtas brandinimo procesui, kuris trunka ilgiau nei 3 metus.

Puikiai tinka su kepsniais ir žvėriena, taip pat puikiai tinka su labai brandžiais ir (arba) pikantais sūriais. Mes rekomenduojame butelį atkimšti keletą valandų prieš geriant, kad „prisotintų deguonimi“. Patiekite 18-20 ° C temperatūroje.

Liko 6

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Aldegheri Amarone Della Valpolicella Classico”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

0