Aprašymas
Traškios Sicilietiškos „Cannolli” su Rikotos sūrio skonio kremu
Sudedamosios dalys: RICOTTA kremas (51%): pagrindo tešla ((cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, palmių), neriebus ir riebus pienas, kakavos sviestas, maltodekstrinas, emulsiklis: sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos) Ricotta pasta 2% (cukrus, liofilizuotas RICOTTA , gliukozės sirupas, konservantas: kalio sorbatas, kvapiosios medžiagos), saulėgrąžų aliejus), migdolų vaflis 48% (pagrindinė tešla (gliukozės sirupas, cukrus, palmių riebalai, dekstrozė, nenugriebto pienomilteliai, emulsiklis: sojų lecitinas), migdolai 14%, cukrus , šokolado pakaitinis skuoksnis (Cukrus, visiškai hidrinti ir frakcionuoti augaliniai riebalai (palmių), neriebūs kakavos milteliai, emulsikliai: E322-E492, kvapiosios medžiagos)). Dekoravimas: Skrudintų pistacijų grūdeliai 1%. Gali būti: lazdyno riešutų, žemės riešutų, sezamo, kiaušinių.
Be gliuteno
Maistinė vertė 100g – 2298kj/551kcal, riebalai – 35,3g, iš kurių sočiųjų – 12,4g, angliavandeniai – 51,0g, iš kurių cukrų – 40,9g, skaidulinės medžiagos – 0,9g, baltymai – 7,0g, druska – 0,0g.
Galioja iki: 2025.08.30
Kilmė: Sicilija